Betonarbejde

Vi udfører en lang række opgaver inden for betonarbejde for både privat- og erhvervskunder. Størstedelen af vores opgaver udfører vi i forbindelse med erhvervsbyggeri. I tilknytning til vores betonarbejde tilbyder vi også at udføre det på krævede jordarbejde – eksempelvis udgravning til sokler og planering. Vi kan også støbe og klargøre til montering af aktuelle elementer.

Betonarbejde – punktfundamenter

Gennem en årrække har vi udført både almindelige og borede fundamenter i forskellige dimensioner for mange typer af kunder. Blandt vores kunder er Scandi Byg A/S i Løgstør, som vi har haft et tæt og godt samarbejde med gennem mange år. Vores kernekompetence inden for betonarbejde er støbning af punkt fundamenter, som vi støber til præfabrikeret modulbyggeri til boliger og relaterede opgaver.

Alsidigt betonarbejde

Når du samarbejder med os, får du en grundig og alsidig partner. Vi har meget brede kompetencer og kan udføre hele arbejdet – fra bunden og til projektet står færdigt. Vi tilbyder at levere vores ydelser som enten total- eller fagentreprise – det er op til dig som kunde. Baseret på dine ønsker kan vi levere et færdiglavet pudset og glittet gulv, eller et gulv der er klargjort til anden belægning f.eks. klinker eller fliser. Ønsker du trægulv, er dette tidspunktet, hvor arbejdet bliver overdraget til tømreren. I den forbindelse hjælper vi dig gerne med at finde en velkvalificeret håndværker. Vi har en række faste kompetente samarbejdspartnere, som vi kan anbefale dig til de forskellige arbejdsopgaver. Vores mangeårige erfaring med betonarbejde er din garanti for at få udført professionelt arbejde, hvor grundighed og kvalitet er i højsædet.

Betonarbejde i høj kvalitet

Vores veluddannede og erfarne håndværkere udfører betonarbejde af høj kvalitet. For at opnå den bedste kvalitet i vores løsninger anvender vi desuden udelukkende de bedste og mest moderne materialer. Vores dygtige medarbejdere har det indgående kendskab til materialer, materiel og metoder, som kræves for at etablere den mest optimale betonløsning. Derfor benytter vi udelukkende moderne og gennemtestede metoder i forbindelse med vores betonarbejde. Eksempelvis arbejder vi med forskellige typer af armeret beton i forskellige styrker tilpasset den konkrete konstruktion, som vi arbejder på. På den måde kan vi opnå det mest optimale resultat. Du er meget velkommen til at kontakte vores specialister for at få mere information. Vi står klar til at tage en samtale med dig – og til at give et uforpligtende tilbud på betonarbejde.

En stærk partner ved betonarbejde

Vi udnytter dagligt det tætte samarbejde mellem opgavene og vi mulighed for at mande op og ned i forhold til den aktuelle opgave, som vi arbejder på. Det gør os i stand til at varetage projekter, der kræver stor kapacitet. Vi leverer altid ydelser og resultater af bedste kvalitet og til aftalt tid og pris. Vores succeskriterium er din tilfredshed.

Vil du vide mere?

Se alle vores afdelinger på kontaktsiden.
Du kan også bruge kontaktformularen til at sende os en forespørgsel.

Kontakt os her »

Send en besked »