Facade og renoveringsarbejde

By marts 24, 2020 maj 26th, 2020 Projekter

Facade og renoveringsarbejde

Hos HMC er facade- og renoveringsarbejde et område, som vi vægter højt. Derfor har vi prioriteret at have tre erfarne murere med fuldt udstyret varevogne fast tilknyttet vores afdeling for facade- og reparationsarbejde. Arbejdet indbefatter alt fra udskiftning af en enkelt tagsten eller alle bygningens stålbænke over udbedring af en krakeleret facade til opbygning af et helt nyt badeværelse. Der er med andre ord ingen opgaver, der er for store eller små. Vi bestræber os altid på at udføre facade- og reparationsarbejde hurtigt og billigst muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os med din konkrete forespørgsel. Vi bestræber os altid på at give konkret og brugbar rådgivning, ligesom du altid kan indhente et uforpligtende tilbud, f.eks. i forbindelse med vurdering af din bygnings tilstand.

Stort og småt facade- og reparationsarbejde

Er facaden på din bygning krakkeleret, og trænger din bolig eller virksomhedsbygning til en kærlig hånd? Hos HMC har vi stor erfaring med facade- og reparationsarbejde af enhver art, og hjælper dig gerne med at udbedre små som store skader – fra små vedligeholdelsesopgaver til større udskiftninger af murværk og bygningsdele. Der er mange faktorer, der spiller ind, når facaden begynder at mistrives og miste sit flotte udseende. Synderne kan være vind og vejr, vanrøgt eller tidens tand, der begynder at sætte sine spor på din bygning. Vi tilbyder reetablering, rensning og reparation af facader på villaer, parcelhuse, kontorbygninger, beboelsesejendomme og diverse virksomhedsbyggerier. Vores opgaver omfatter typisk udskiftning af sålbænke, udbedring af fuger i facader samt isolering og pudsning af facader.

Isolation ved facade- og reparationsarbejde

Moderne facade- og reparationsarbejde omfatter facadeisolering. I den forbindelse benytter vi os hos HMC af moderne teknologier og materialer og er på den måde i stand til at isolere facaden hurtigt og uden voldsomme omkostninger. Facadeisolering er op til 30 % mere effektiv end indvendig murisolering, idet vi pakker hele bygningens facade ind i en ny isolering og dermed undgår kuldebroer. Metoden har en række fordele, bl.a. bevirker isoleringen, at varmen ikke siver ud. Samtidig afhjælper og forebygger isoleringen eventuelle problemer med fugt i væggene, idet ydermurene holdes tørre og varme. Det betyder også, at du vil opleve betydelige energibesparelser. Samtidig forebygger isoleringen skader på facadens yderste lag. Og du får et isoleret hus med en ny flot facade. Kontakt os gerne, hvis du ønsker uddybende information om dine muligheder for facadeisolering.

Facade- og reparationsarbejde

Skal du have udført facade- og reparationsarbejde garanterer vi dig, at vi leverer godt og solidt håndværk, hvor kvaliteten er i top. Vi udfører gerne opgaven til fast pris eller giver dig et overslag på prisen – alt efter hvad du som kunde foretrækker. Kræver opgaven håndværkere fra flere forskellige faggrupper, er vi gerne behjælpelig med at finde disse. Vi har flere meget kompetente faste samarbejdspartnere, som vi kan anbefale dig til de forskellige arbejdsopgaver. Vi arbejder både som total-, hoved-, stor- eller fagentreprenør – baseret på dine ønsker.

Leave a Reply