Anlæg og belægning

HMC udfører anlæg- og belægningsarbejde ved erhvervs- og boligbyggeri.

Vi udfører anlæg- og belægningsopgaver for forsyningsselskaber, erhvervs- og privatkunder og varetager belægningsopgaver i store kloakprojekter, byggemodninger og i gravearbejde i forbindelse med udbygning af vand- og fjernvarmenet samt i anlæg af veje og stier.

I forbindelse med anlægsarbejde kan vi forestå gartner- og beplantningsentrepriser.

Kontakt os for en uforpligtende samtale og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde inden for anlæg- og belægningsarbejde.

Anlæg og belægning til erhvervsbyggeri

HMC udfører anlæg- og belægningsopgaver i forbindelse med offentlig byggeri samt erhvervs-, stald- og fabriksbyggeri, hvor det oftest er store arealer, der skal belægges.

Vi benytter materialer i bedste kvalitet og anvender moderne udstyr, når fliser og sten skal lægges. Vi tilbyder også vejledning i materialevalg, så der tages højde for funktion og æstetik på samme tid. Vi har erfaring med mange materialer fra granit, skiffer og betonsten til fliser og grus.

Vi tilbyder også renovering af eksisterende belægning med genanvendelse af materialer og med mulighed for nye mønstre eller løsninger sammen med nye belægningssten.

Anlæg og belægning til privatboliger

HMC har erfaring med en lang række store og små specialopgaver inden for anlæg og belægning for private kunder. Vi tilbyder blandt andet at udforme indkørsler, terrasser, støttemure, trapper, haveanlæg, havestier med mere.

Vi imødekommer ønsker om en smuk stenterrasse, en stemningsfuld havesti eller en æstetisk flot indkørsel, og vi vejleder i mulige mønstre, materialer og farvevalg. Vi tilbyder at udføre anlæg- og belægningsopgaver fra bunden eller at renovere den eksisterende belægning.

Vi tilbyder konsulentbesøg og udarbejdelse af skitser og haveplaner.