Betonarbejde

HMC udfører opgaver i beton for privat- og erhvervskunder. Størstedelen af vores opgaver indenfor beton udfører vi i forbindelse med erhvervsbyggeri.

Kontakt os for en uforpligtende samtale og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde inden for betonarbejde.

In situ beton

HMC er specialist i arbejdet med in situ støbt beton. Ved anvendelse af in situ støbning kan vi lave komplicerede og arkitektoniske projekter, og vi undgår de gængse begrænsninger, som der kan opstå ved elementbyggeri.

Der er stor fleksibilitet i arbejdet med in situstøbt beton, og det kan mange gange tillade, at idéer på tegnebrættet faktisk kan realiseres. Vi leverer det færdige betonarbejde med æstetisk finish eller klargjort til næste fase og andre materialer.

Vi udfører alt betonarbejde og koordinering med teknisk procesudstyr og udvikler fundamenter, vægge, gulve, dæk, trapper, søjler, bjælker. Dertil fremstiller, bukker og binder vi armering til betonkonstruktionerne, som er et forarbejde, der kræver stor præcision og know-how.

Den rette betonløsning

Vores kernekompetence er specialkonstruktioner i beton som for eksempel: Landbaseret dambrug, biogasanlæg, renseanlæg, tanke, maskinfundamenter, pumpestationer med mere. Dertil har vi stor erfaring i betonrenovering af blandt andet havne, moler og altaner.

Vi har et indgående kendskab til materialer, materiel og metoder, som det kræver for at finde den rette betonløsning. Vi arbejder for eksempel med forskellige typer af armeret beton i forskellige styrker tilpasset den konkrete konstruktion, som vi arbejder på.