Murerarbejde

HMC har stor erfaring i opgaver med murerhåndværket. Vi bygger på stolte håndværkstraditioner og ud fra nyeste teknikker og tendenser. Vi løser mureropgaver for både privat- og erhvervskunder i hele Danmark.

Kontakt os for en uforpligtende samtale, og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde inden for murerarbejde.

Murerarbejde for privatkunder

Det betaler sig at komme godt fra start i byggeri, og derfor skal et projekt udføres fagligt korrekt helt fra begyndelsen.

HMC udfører murerarbejde, når boligen trænger til en facaderenovering eller når drømmehuset skal realiseres. Vi hjælper med at konkretisere idéer og konvertere dem til byggetegninger, eller vi kan tage afsæt i allerede eksisterende plantegninger. Uanset hvilket byggeprojekt, der er tale om, tilbyder vi professionelt murerarbejde af høj kvalitet, leveret til tiden og til aftalt pris.

Vi tilbyder murerarbejde fra småopgaver som reparation af en knækket køkkenflise til større opgaver som renovering af badebadeværelse, opførelse af tilbygninger og nybyg.

Murerarbejde for erhvervskunder

En af HMCs kernekompetencer er murerarbejde for erhverv, industri og offentlige instanser.

Vi har stor erfaring med facade- og skalmuringsopgaver på omfattende etagebyggerier, herunder boligbyggerier. Det er typisk murerarbejde, der kræver specialteknikker og fagligt kompetente medarbejdere og specialudstyr som for eksempel stilladser og lifte. Vi tilbyder også murerarbejde i forbindelse med produktionsanlæg, domiciler, stalde, administrations- og lagerfaciliteter samt parkeringshuse. Vi har ligeledes opført et stort antal offentlige byggerier, blandt andet skoler, plejehjem og institutioner.