Murerarbejde

Her får du en samarbejdspartner med stor erfaring, som brænder for murerhåndværket, og som sætter en stor ære i at udføre faget korrekt. Vi tilbyder at udføre alle typer af murerarbejde – lige fra udskiftning af en knækket køkkenflise over opførelsen af et nyt badeværelse til store facade- og skalmurings opgaver på boligbyggerier. Med andre ord arbejder vi for både privat- og erhvervskunder samt for det offentlige – og vi arbejder over hele landet. Går du med byggetanker, giver vi gerne et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt. Du er også velkommen til at rådføre dig med os, vi kan vejlede dig og hjælpe dig med at konkretisere dine planer. Vi udfører murerarbejde af bedste kvalitet over alt i Danmark.

Murerarbejde for privatkunder

Alle ved, at det kan betale sig at få udført et stykke arbejde fagligt korrekt helt fra begyndelsen. Går du derfor med byggetanker – store som små – står vi parat til at hjælpe dig med at omsætte dem til virkelighed. Murerarbejdet, som vi udfører for vores privatkunder, er alsidigt. Vi kan f.eks. totalrenovere dit badeværelse, så du og familien får den ekstra luksus i hverdagen, som I drømmer om.

Eller vi kan skifte den knækkede flise i køkkenet, som har irriteret dig i lang tid. Vi har også stor erfaring med facadereparations arbejde og facadeisolations arbejde, hvis din boligs ydre trænger til en kærlig overhaling. Endelig kan vi også tilbyde at opføre dit drømme hus helt fra bunden i form af nybyggeri. Vi kan hjælpe dig med få dine idéer konkretiseret og konverteret til byggetegninger, eller vi kan imødekomme allerede eksisterende plantegninger. Uanset hvilket byggeprojekt, du overvejer at give dig i kast med, kan vi tilbyde dig professionelt murerarbejde af høj kvalitet, leveret til tiden og til aftalt pris.

Murerarbejde for erhvervskunder

Murerarbejde af høj kvalitet for erhvervs- og industrikunder samt offentlige instanser er blandt vores kernekompetencer. Vi har bl.a. stor erfaring med facade- og skalmuringsopgaver på omfattende etagebyggerier, bl.a. boligbyggerier. Det er murerarbejde, som kræver specialteknikker og -udstyr som f.eks. stilladser og lifte og ikke mindst fagligt kompetente medarbejdere. Søger du en velkvalificeret samarbejdspartner til erhvervsbyggerier, har vi også omfattende erfaring med murerarbejde i forbindelse med produktionsanlæg, domiciler, stalde, boligbyggerier, administrations- og lagerfaciliteter samt parkeringshuse. Desuden har vi opført et stort antal offentlige byggerier, bl.a. skoler, plejehjem og institutioner. I forbindelse med murerarbejde for erhvervs- og industrikunder samt offentlige instanser tilbyder vi vores ydelser som total-, hoved-, stor- eller fagentreprenør, alt efter hvad du som kunde foretrækker. Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale, og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Vil du vide mere?

Se alle vores afdelinger på kontaktsiden.
Du kan også bruge kontaktformularen til at sende os en forespørgsel.

Kontakt os her »

Send en besked »