Boligbyggeri

Boligbyggeri handler oftest om rammer, miljø og drømmen om et hjem.

HMC opfører alle former for boligbyggeri i hele landet: Etagebyggerier, rækkehuse, ungdomsboliger, ældreboliger, familieboliger og bofællesskaber.

Vi bygger ofte for boligselskaber, private investorer og andre kunder, der efterspørger boliger i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris, og vi er med hele vejen fra drøm til færdigt boligbyggeri.

Vi udfører boligbyggeri i total-, hoved- og fagentreprise og tilbyder professionel rådgivning samt bidrager med inspiration og løsningsforslag til byggeriets tekniske og æstetiske udformning.

I totalentreprise udarbejder vi skitseforslag og efterfølgende projektmateriale, så byggeriet lever op til krav og ønsker. Vi sørger for indhentning af relevante myndighedstilladelser og varetager herefter byggeledelsen på projektet, så arbejdet udføres i overensstemmelse med tidsplan og budget.

I hoved- og fagentreprise leveres det færdige tegningsmateriale og byggetilladelser til os, hvorefter vi varetager byggeledelsen af projektet og sørger for, at byggeriet udføres i henhold til tegninger og kriterier for standard og kvalitetssikring.

Urtehaven – arkitektegnede lejligheder og rækkehuse

Urtehaven – arkitektegnede lejligheder og rækkehuse