Firmaprofil

Det hele startede i Løgstør i 1990 som et 2 mands firma, og er med årene vokset til 250 ansatte. Lars Madsen og Poul Erik Henriksen startede Henriksen og Madsen i 1990, og i 2010 overtog vi et entreprenørfirma, som fik Henrik Christensen ved roret, og blev døbt HMN Entreprenøren. I 2020 kom begge firmaer under samme tag og blev til HMC Byg og Anlæg A/S.

I takt med at virksomheden er vokset, er kompetenceområderne også udvidet, vi klarer i dag både store og små opgaver inden for jord- kloak- beton- murerarbejde og anlægsopgaver.

Vi i HMC A/S er en ansvarlig virksomhed, som tager vores samfundsansvar seriøst. Derfor ansætter og uddanner vi både elever og voksenlærlinge til en fremtid inden for murer- og entreprenørfaget. Vores elever og lærlinge kan bl.a. uddanne sig til murer, rørlægger, anlægsstruktør, anlægsgartner, brolægger, maskinfører, aut. kloakmester og bygningskonstruktør.

Vokseværk

I 2002 opkøbte Henriksen og Madsen RTS Løgstør A/S.

I juni 2012 opkøbte HMN Entreprenøren Vognmandsfirmaet Leo Jensen A/S.

1. januar 2014 opkøbte HMN Entreprenørfirmaet Graversgaard i Lemming ved Silkeborg.

1. januar 2017 opkøbte HMN Guldhammer Entreprise A/S i Brovst.

1. januar 2018 opkøbte H&M DM Entreprenør A/S i Aars.

Værdier

Vi har i ledelsen og bestyrelsen sat retningen for de kommende år. Det er sket ved først at definere vores værdier, mission og vision.

Værdierne skal vi kunne genfinde i alt hvad vi foretager os og måden vi gør det på.

​Vores værdier som vi respekterer og værdsætter er:
Faglighed
Handlekraft
Professionalisme
Troværdighed

Mission
HMC A/S mission er at bygge og levere økonomisk sunde byggerier med en stor faglig stolthed – både i total – og hovedentrepriser samt fag- og underentrepriser indenfor murer, beton samt jord og kloak.

Vision
HMC A/S vision er med et stærkt fundament at være en national aktør med en betydende markedsposition i Nord- og Midtjylland samt Sjælland.

Vil du vide mere?

Se alle vores afdelinger på kontaktsiden.
Du kan også bruge kontaktformularen til at sende os en forespørgsel.

Kontakt os her »

Send en besked »