Anlæg- og belægningsarbejde

Vores erfaring med anlægsarbejde ved erhvervs- og boligbyggerier er mangeårig. Vi råder over egne erfarne landmålere, der med høj præcision leverer grundlaget for vores anlægsarbejde ved hjælp af GPS og totalstationer. Vi råder over alle kompetencer inden for anlægsarbejde og det er en stor fordel for dig som kunde, idet vi mestrer alle discipliner inden for anlægsarbejde, og du behøver blot at samarbejde og kommunikere med én leverandør i forbindelse med dit projekt. Anlægsarbejde omfatter typisk anlægning af torve i belægning, sætning af kantsten, indgangspartier, parkeringspladser, veje etc. Ved alle typer af anlægsarbejde har vi mulighed for at trække på den nyeste teknologi samt en veludrustet maskinpark til løsning af enhver opgave indenfor dette område

Materialer til belægning

Vores dygtige belægningsmedarbejdere er fagligt uddannet og har stor erfaring med at udarbejde løsninger, der er baseret 100 % på vores kunders individuelle ønsker. Derfor er vi vant til at arbejde med alle former for belægning fra granit, skiffer og betonsten til fliser og grus i alle afskygninger. Vi anlægger bl.a. kantsten, trapper, belægningsblokke, flisestier, parkeringspladser, runde trapper, lige trapper, buede stier etc. Når belægningen skal anlægges, er det afgørende, at du får konstrueret bunden korrekt og det løser vi selvfølgelig også.

Anlægsarbejde

Hos HMC udfører vores dygtige faglærte medarbejdere brolægning og anlægsarbejde i tilknytning til vores mange projekter. Vi har stor erfaring med de fleste aspekter inden for anlægsarbejde, og vi løser belægningsopgaver for både forsyningsselskaber, erhvervs- og privatkunder. Vi varetager belægningsopgaver i store kloakprojekter, i byggemodninger, i gravearbejde i forbindelse med udbygning af vand- og fjernvarmenet, i anlæg af veje og stier, alle klargjort til evt. beplantning.

I forbindelse med anlægsarbejde kan vi også forestå gartner og beplantningsentrepriser.

Alle typer af belægningsarbejde

Vi udfører alle typer af belægningsarbejde. En smuk og funktionel belægning omkring villaen, boligbyggeriet eller virksomheden er prikken over i’et, og vi kan i kraft af vores brede og mangeårige erfaring tilbyde skræddersyede løsninger til både privat- og erhvervskunder.

Belægning til erhvervsbyggeri

Når vi udfører belægningsopgaver i forbindelse med erhvervs-, stald-, fabriks- eller offentlige byggerier, er det oftest store arealer, der skal belægges. Det kan dreje sig om åbne pladser, torve, ramper, parkeringsarealer, skråninger, trapper etc. Vi benytter udelukkende materialer i bedste kvalitet og anvender moderne udstyr, når fliserne eller stenene skal lægges. I den forbindelse tilbyder vi dig vejledning om, hvilke materialer, der passer til din bygning. Vores dygtige belægningsmandskab er vant til at arbejde på store arealer og afleverer flotte og afsluttede projekter.

Har du allerede belægning omkring din virksomhed, men trænger den til en kærlig hånd? Hos HMC tilbyder vi renovering af eksisterende belægning. Ofte er det muligt at genbruge den gamle belægning – måske i et nyt mønster eller sammen med nye belægningssten. Mulighederne er mange, og vi er åbne for dine idéer og står parat med professionel sparring. Vores fokus ligger altid på at levere en holdbar og æstetisk flot belægningsløsning i topkvalitet.

Belægning til privatboliger

Igennem tiden har vi hos HMC udført en lang række store og små specialopgaver inden for belægning for private kunder. Vi tilbyder bl.a. at udforme indkørsler, terrasser, støttemure, trapper, haveanlæg, havestier etc. Drømmer du om en smuk stenterrasse, en stemningsfuld havesti eller en æstetisk flot indkørsel? Og har du specielle ønsker til mønstre, materialer eller farver, er det helt sikkert ønsker, som vi kan imødekomme. Vi tilbyder at løse opgaven helt fra bunden, eller vi kan renovere den eksisterende belægning efter dine ønsker. Kontakt os gerne, hvis du har en spændende idé til belægningen omkring din bolig, vi holder meget af kreative udfordringer. Ønsker du rådgivning og sparring, står vores erfarne medarbejdere parat med professionelt input. Vi tilbyder bl.a. konsulentbesøg og udarbejdelse af skitser og haveplaner.

Vil du vide mere?

Se alle vores afdelinger på kontaktsiden.
Du kan også bruge kontaktformularen til at sende os en forespørgsel.

Kontakt os her »

Send en besked »