28. maj 2024

Hovedentreprise for resortet HimmerLand

På en lun mandag i maj blev den røde snor klippet til åbningsevent af nye anneksværelser i resortet HimmerLand i Farsø. Her mødes luksus, natur og byggeri i en flot forenelig bue.

Mette Ravn, CEO i Himmerland, stod for sakseføringen til udvidelsen af resortet, der er navngivet Golfbuen, og som vi har været hovedentreprenør på.

Projektet omfatter en 740 m2 hotelbygning med 20 helt nye anneksværelser, 60 m2 buggygarage og 160 m2 overdækket parkering med 22 p-pladser.

Golfbuen er en naturlig forlængelse af resortets udvidelser med både padelbaner, multihal, ny sportsbar og større konference- og koncertfaciliteter. Anneksværelserne med 80 ekstra sovepladser har udsigt til golfbaner og den omkringliggende, smukke natur.

Det færdige byggeri er udviklet med særlig tanke på at skulle forme sig naturligt ind i landskabet med dels en konstruktion i en organisk buet form, materialer i træ og et sedumtag, som skal sørge for at holde på regnvandet og hjælpe med at fremme biodiversiteten. Dertil er er der mange små og særlige detaljer, som er et besøg værd. For eksempel kan de kommende gæster tjekke ind via en app, og der er parkering til både almindelige biler, el-biler med ladestandere samt til golfbiler ved anneksværelserne.

Vi er stolte af at være en del af det smukke og spændende projekt i det nordjyske.

Se projektet her

Nyheder

Første spadestik for velfærds-byggeri i Tornby

Første spadestik for velfærds-byggeri i Tornby

Ny afdelingschef for HMC Sjælland

Ny afdelingschef for HMC Sjælland

På ski med HMC

På ski med HMC