20. december 2023

HMC styrker porteføljen af erhvervs- og boksbyggeri

I november og december har HMC budt velkommen til tre erfarne og fagligt stærke medarbejdere fra det tidligere Erling Jensen. Med ansættelserne kan HMC udbygge på kompetencer og netværk på især erhvervs- og boksbyggeri, som de tre nye profiler bringer med sig.

De nye medarbejdere i HMC er Johnny Røn, Tonny Mikkelsen og Michael Hedegaard.

Johnny Røn har været ansat i Erling Jensen siden 1991 og siden 2001 været ejer og administrerende direktør. Johnny har arbejdet meget med salg og har et solidt netværk, som drages med ind i den nye stilling som salgschef i HMC.

Tonny Mikkelsen har været ansat som entrepriseleder i Erling Jensen i mange år og har en del forbindelser til de store erhvervskunder i Thy. Tonny er nu ansat i HMC som entrepriseleder og til at servicere erhvervskunderne i det jyske.

Michael Hedegaard er ansat som entrepriseleder i HMC, ligesom han også har været hos Erling Jensen. Michael kommer primært til at styrke HMC på boksbyggeri, som han har arbejdet med de sidste fire år.

Med det erfarne hold overtager HMC tre butiksbyggerier, der netop er sat i gang: En ny Rema i St. Lyngby, Nordsjælland, en ny Lidl i Fredericia samt en ny Lidl i Præstø. Alle tre projekter forventes afsluttet sommeren 2024.

HMC har de seneste år opbygget god erfaring med erhvervsbyggeri for butikker og butikskæder, blandt andet fra Lidl butikker i Aars og Kolding samt Big Dollarstore i Brønderslev og senest en i Frederikshavn.

”Der er i det her set up et stort potentiale for, at vi kan styrke vores portefølje inden for erhvervs- og boksbyggeri, og det er i sig selv et vellykket projekt, at vi får så kompetente profiler med på holdet. Vi ser frem til et godt samarbejde og til, at dette kan være med til at styrke HMCs rejse fremadrettet.” Martin Ravn, Afdelingschef, Byggeri Jylland, HMC.

Nyheder

Projekt søger løsninger til mere klimavenligt byggeri

Projekt søger løsninger til mere klimavenligt byggeri

Første spadestik for velfærds-byggeri i Tornby

Første spadestik for velfærds-byggeri i Tornby

Hovedentreprise for resortet HimmerLand

Hovedentreprise for resortet HimmerLand