15. februar 2024

HMC udvider ejerkredsen

Målet er at gribe flere hoved-og totalentrepriser i fremtiden og klæde koncernen på til et generationsskifte.

Nuværende ejerkreds i HMC har indgået aftale med Afdelingsleder, Lasse Hvam og Afdelingschef, Martin R. Ravn om at indgå i ejerkredsen fra januar 2024. De nuværende ejerledere er Lars Madsen, Poul Erik Henriksen og Henrik Christensen.

Henrik Christensen, Administrerende direktør:

Udvidelsen er en naturlig del af HMCs udvikling. Vi har i flere år gerne ville noget mere på hoved- og totalentrepriseområdet og arbejdet målrettet på det. Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Martin og Lasse, og vi har nu haft muligheden for at se hinanden an i 2-3 år.


Lasse og Martin har bevist og levet op til det ry, de begge har haft fra tidligere stillinger, og vi er stolte af, at to så gode personligheder er med på HMCs vækstrejse. De har begge båret et stort netværk med ind i organisationen og evnet at tilføre nye kunder til HMC.

Vi ser udvidelsen som en kæmpe styrkelse og et skridt på vejen til både et fremtidigt generationsskifte og kapacitet til at gribe de muligheder, der ligger foran os.

Lasse Hvam har været ansat i HMC siden oktober 2021. Han ser et særligt potentiale for HMCs udvikling med virksomhedens størrelse og flade struktur. Lasse har været partner i en lignende virksomhed og kommer dermed med en know how ind i ejerkredsen.

Martin R. Ravn har været ansat i HMC siden marts 2021. Før Martin kom til HMC har han arbejdet i mange år som projektansvarlig på større hoved- og totalentrepriser. Han fik med ansættelsen i HMC ansvar for byggeriafdelingen i Jylland med fokus på at optimere og strømline alt fra kalkulation til aflevering af projekter, samt at få større hoved- og totalentrepriser i ordrebogen.

Lars Madsen og Poul Erik Henriksen, der har været med helt fra begyndelsen af, ser aftalen om udvidelse af ejerkredsen som en naturlig udvikling og et sikkert tiltag for HMCs fremtid.

Jeg er glad for, at der kommer nye og dygtige unge mennesker til, som kan pege i en retning for HMC og sikre et generationsskifte inden for en overskuelig fremtid. Udtaler Lars Madsen

Der bliver stillet flere og andre krav inden for byggeri, og vi er nødt til at have kompetente og vidende unge mennesker med, som blandt andet Lasse og Martin. Os, der har været med siden begyndelsen, har mange års erfaring, så sammen står vi stærkt. Afslutter Poul Erik Henriksen.

Den nye ejerkreds ser samstemmigt fortrøstningsfuldt ind i 2024 med udvidelsen og en fornuftig ordrebeholdning i hoved- og totalentrepriser.

 

Foto (fra venstre) Martin R. Ravn, Lasse Hvam, Lars Madsen, Poul Erik Henriksen, Henrik Christensen.

Nyheder

Projekt søger løsninger til mere klimavenligt byggeri

Projekt søger løsninger til mere klimavenligt byggeri

Første spadestik for velfærds-byggeri i Tornby

Første spadestik for velfærds-byggeri i Tornby

Hovedentreprise for resortet HimmerLand

Hovedentreprise for resortet HimmerLand