27. marts 2023

Nyt Familiehus tilknyttet Glostrup Sygehus

Et nyt Familiehus tilknyttet Glostrup Sygehus skal give langtidsindlagte patienter mulighed for at have familien tæt på.

HMC har fagentreprisen på jord-, kloak-, beton-, og murerarbejdet på det igangværende projekt, som forventes at stå færdigt i august 2023. Igen byder vi ind i et meningsfyldt projekt, der sætter ringe i vandet.

Familiehuset kan, når det står færdigt, huse op til 11 familier til patienter med hjerne- og rygmarvsskader. Lejlighederne i Familiehuset er først og fremmest tænkt til forældre og søskende til indlagte børn og unge, men er også for familier, der kommer langvejs fra eller med særlige behov for at være tæt på patienten.

RH ARKITEKTER har tegnet huset, og visionen er at skabe hjemlige rammer og give den kriseramte familie mulighed for at være samlet og leve så almindeligt som muligt under indlæggelsen.

Store Hedebyg Entreprise har entreprisekontrakten med Region Hovedstadens Center for Ejendomme som bygherre. Familiehuset er sin tredje af slagsen i Danmark, støttet af TrygFonden med 30 millioner kroner.

Visualisering er venligt udlånt af Region Hovedstadens Center for Ejendomme.

Nyheder

Projekt søger løsninger til mere klimavenligt byggeri

Projekt søger løsninger til mere klimavenligt byggeri

Første spadestik for velfærds-byggeri i Tornby

Første spadestik for velfærds-byggeri i Tornby

Hovedentreprise for resortet HimmerLand

Hovedentreprise for resortet HimmerLand