30. marts 2023

Roskilde højskolepark – Punkthusene

I sommeren 2022 begyndte HMC et spændende projekt omkring Punkthusene ved Roskilde Højskolepark i samarbejde med Sjælsø Management.

HMC har fagentreprisen med jord, kloak og beton, og en del af rammesætningen for projektet er at sikre, at Punkthusene lever op til DGNBs bæredygtighedskrav med en sølvcertificering. Dermed følger igen et fokus på materialevalg, kvalitetssikring samt faktorer i drift og vedligehold.

Bæredygtighedskravene vinder generelt større indpas i vores forurenende branche, og med de nye dokumentationskrav for CO2 udledning fra byggeri her ved årsskiftet, så ser vi i HMC ind i et år, hvor den bæredygtige omstilling for alvor tager fart.

Projekt Punkthusene har på nuværende tidspunkt indhentet den planlagte tidsplan i kraft af betonarbejdet, der har fungeret effektivt og præcist. Stor ros til alle HMC folk, samt KL Svejseteknik, Skævinge for at trække igennem og sikre dette.

Projektet styres af Byggeprojekt.dk, hvor alle involverede rådgivere yder en særlig indsats for at opdatere materiale efterhånden, som Sjælsø Management gør opmærksom på aktuelle fokuspunkter. Det styrker procesgangene og et solidt samarbejde. Vi vil gerne give stor ros til byggeledelsen, Sjælsø Management for at være imødekommende og for at være lyttende til vores forslag. Særligt tak til projektledere, Dennis Damgaard Andersen og Jákup Jacobsen.

Tak til vores øvrige samarbejdspartnere, som har bidraget til dette projekt med samme professionalisme, som vi er vant til fra andre projekter; STARK, LOXAM og Frede Andersen & Søn.

Nyheder

På ski med HMC

På ski med HMC

Praktikant i HMC

Praktikant i HMC

HMC udvider ejerkredsen

HMC udvider ejerkredsen